Bokningsvillkor

Boende

I logipriset ingår inte sänglinne men det går att lägga till extra och då bäddar vi sängarna åt er. Ditt boende städas av oss före er ankomst och efter er avresa och om personalen finner åverkan på inventarier och stuga så ansvarar ni själv för alla skador som uppstått på stugan och dess inventarier genom att ni eller någon i ditt sällskap varit vårdslös.

Även om vi städar så ansvarar gästen för att tömma soppåsarna, diska all disk. Vid bokat sänglinne/ bäddning så ser vi gärna att använda sänglinnen läggs på badrumsgolvet. Vi garanterar aldrig en specifik stuga eller campingplats, utan förbehåller oss rätten att disponera om boendet om så krävs.

Vi gör alltid vårt bästa för att ni ska få just den stugan ni önskat. Det är beställarens ansvar att kontrollera bekräftelsen och att se till att ankomst och avresedatum är riktiga. Alla stugor är fullt utrustade för angivet antal personer/bäddar som anges i objektbeskrivningen. Alla objekt är utrustade för självhushåll. Stugorna är grundutrustade med toalettpapper.

Mellan klockan 23.00-07.00 ska alla gäster iaktta största hänsyn och tystnad gentemot övriga gäster. Vi är en familjeanläggning och ber alla gäster respektera detta. Vid vissa tillställningar kan musik och ljud förekomma efter denna tidpunkt men information ges isåfall vid dessa tillfällen. Exempel på tillställningar är midsommar och tillställningar där minst 50% av stugorna och övriga utrymmen är abonnerade för ett privat sällskap.

Alla personer med internationellt medborgarskap måste uppvisa pass eller annan giltig europeisk ID handling vid incheckning.

Nycklar

Samtliga nycklar till din stuga skall återlämnas vid avresa till receptionen vid utcheckning. Om ni glömmer det så måste vi debitera en avgift om 500 kronor.

Husdjur

Vi välkomnar husdjur i de flesta av våra stugtyper. Två av våra 5-bädds och två 6-bädds stugor är husdjursfria och vi ber alla respektera det. Vi kan inte garantera helt husdjursfria stugor. Alla djur skall vara kopplade på området.

Rökning är självklart inte tillåtet inomhus i våra stugor.

Källsortering

Hjälp oss att bevara vår natur genom att källsortera. Det finns flera
sopstationer. Vi har flera återvinningstationer på anläggningen, se
områdeskartan. Alla vinner på att vi återvinner!

Övrigt

Alla fordon parkeras på våra parkeringsplatser. I och urlastning är
självklart tillåtet vid stugan.
Laddning av elfordon görs på hänvisad plats på vår anläggning via app.
Det är EJ tillåtet att ladda vid stugorna. Bot på 500 Kronor/dygn vid
överträdelse.

Avbokningsvillkor:

Utan avbeställningsskydd: Avbokning 31 dagar före ankomst blir du återbetalad mot en expeditionsavgift på 300 kronor.
Utan avbeställningsskydd: Från 30 dagar till 21 dagar före ankomst Endast ombokning till annat datum kan göras.
Utan avbeställningsskydd: Vid avbokning 0–20 dagar innan ankomst görs ingen återbetalning. Kontakta ditt försäkringsbolag för ev ersättning från dem.

Med avbeställningsskydd: Avbokning kan göras fram till 14 dagar innan ankomst, förutsatt att avbeställningsskydd har erlagts med 500 SEK /stuga vid bokning. Bokningsbeloppet återbetalas eller fri ombokning.

14–1 dag innan ankomst och ni kan uppvisa giltigt intyg, behåller vi avbeställningsskyddet på 500 kronor samt expeditionsavgift på 300 kronor. Resterande belopp återbetalas.

Vid avbokning med avbeställningsskydd samma dag som ankomst
behåller vi hela beloppet. Kontakta ditt försäkringsbolag för ev ersättning från dem.

Avbeställningsskydd kan inte läggas till i efterhand. Gästen ansvarar själv
för att avbeställningsskyddet är inkluderad i bokningen och ingår i
betalningen som görs.

Om det händer mig något?

Du kan skydda dig mot oväntade händelser genom att köpa till vårt
avbeställningsskydd. Det kostar 500 kronor per stuga, det innebär att du kan boka om eller avboka fram tills 14 dagar innan ankomst.

Du får dock boka om din vistelse till ett annat datum fram tills dagen innan ankomst om du, din familj eller medresenär råkar ut för en allvarlig händelse som ni kan styrka via intyg från läkare, myndighet eller försäkringsbolag.

Det gäller endast när:

● Avbeställningsskyddet ger er fri ombokning fram tills dagen innan ankomst ifall det skulle hända dig något, som exempelvis dödsfall, sjukdom, eller olycksfall av allvarlig art, som drabbat dig själv, make/maka, sambo, familj eller medresenär.

● Det inträffar någon annan allvarlig händelse utanför din kontroll, som du inte kunde förutse när du bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att du ska stå fast vid din bokning.

● Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från t. ex läkare, myndighet eller försäkringsbolag. Intyget bör sändas till oss så snart som möjligt, helst inom en vecka från avbokningsdagen. Avgiften för avbeställningsskyddet återbetalas inte vid avbokning. Resterande belopp återbetalas till dig efter det att vi har fått intyget samt en skriftlig avbokning.

● Om du ändrar till ett boende eller boendeperiod med högre pris betalar du enbart mellanskillnaden.

Hur gör man en avbokning?

Du skall avboka via mail till Vårt telefonnummer
dagtid är 0580-883 00 och ange ditt bokningsnummer. Du får då ett mail
som bekräftar din avbokning.

När blir min bokning bindande?

Vid bokningstillfället.

När ska jag betala?

* Vid online-bokning debiteras hela beloppet vid bokningstillfället.
* Vid bokning via telefon eller e-post skickas ett mail med en bokningsbekräftelse med betalningsinformation till beställarens e-post. Då ska 100 % av bokningsbeloppet vara oss tillhanda inom 5 dagar från bokningstillfället.

Vad händer om jag inte betalar i tid?

Om ni inte betalat er bokning enligt ovanstående regler är bokningen inte bekräftad eller bindande från vår sida. Detta innebär INTE att ni är fri från er skyldighet att betala bokningen.

Vad har jag för rättigheter?

Du har rätt att sätta någon annan i ditt ställe, men du måste meddela oss namn på den som övertar bokningen. Vi förbehåller oss rätten att neka om särskilda skäl finns.
Om du har klagomål bör du framföra dem till oss snarast möjligt. Fel som uppstår under vistelsen bör du anmäla omgående så vi har en chans att rätta till det.

Vad har jag för skyldigheter?

Minimum 18 år gäller för bokare i varje objekt. Legitimering sker vid ankomst. Undantag efter överenskommelse. Du måste vårda stugan väl och följa de ordningsregler, anvisningar och bestämmelser som gäller. Mellan 23:00 och 07:00 skall gästen iaktta största hänsyn och tystnad gentemot övriga stuggäster. Du ansvarar själv för alla skador som uppstår på stugan och dess inventarier genom att du eller någon i ditt sällskap varit vårdslös.