Boka glamping i Sverige
Kloten Nature Resort

Glamping

Upplev enastående glamping i Sverige Kloten Nature Resort – Kloten Lakeside Camp

Glamping i Sverige har blivit en alltmer populär aktivitet. Glamping betyder att du får en lyxig form av camping som kombinerar naturens skönhet med modern komfort.

Hos oss kan du njuta av en unik semesterupplevelse på just det här sättet, omgiven av orörda skogar, naturreservatet Malingsbo-Kloten och sjön Långvattnet.

Våra tält på Kloten Lakeside Camp är designade för att ge dig en känsla av lyx mitt i naturen. Oavsett om du söker en romantisk getaway eller lite tid med familjen, är glamping i Dalarna det perfekta valet.

Vad är glamping

Tänk inte mer på tråkig burkmat, stormkök som inte funkar, kalla sovsäckar och tält som inte går att resa oavsett hur mycket du än försöker.

Glamping, en sammanslagning av orden ”glamourös” och ”camping”, är en unik form av semester som kombinerar naturens skönhet med modern komfort och lyx. Till skillnad från traditionell camping, där man ofta måste kompromissa med bekvämligheter, erbjuder glamping en lyxigare upplevelse mitt i naturen.

Tänk dig att vakna upp i ett rymligt, vackert inrett lyxtält med riktiga sängar och lyxiga sängkläder, omgiven av Dalarnas betagande landskap. Glamping handlar om att njuta av
naturen utan att ge avkall på de bekvämligheter som gör livet behagligt.

Charmen med glamping i Dalarna

Glamping i Sverige ger dig det bästa av två världar. Du får närheten till naturen som traditionell camping erbjuder, men utan att kompromissa med komforten. På Kloten Nature Resort har vi tagit glamping till en ny nivå. Vi tar dig till våra tält med båt under sommarsäsongen där du sedan får god mat levererad med båt mitt i naturen utan grannar som stör. Ni själva har en egen kanot ni står till förfogande över, ett privat litet hemlighus och en egen strandremsa. Sov skönt i en lyxig dubbelsäng och vakna utvilad till fågelkvitter och skvalpande vågor.

Kloten Resorts - En av topp 10 bästa glamping i Sverige

Enligt tidningen Allas är Kloten Lakeside Camp som vi kallar vår glamping, listat som en av de tio bästa glampingplatserna i Sverige. Vår anläggning i Dalarna på gränsen till Västmanland och Bergslagen, erbjuder en unik kombination av vildmark och lyx till ett bra pris. Du får glamping i Sverige i sitt esse!

Detta ingår när du glampar hos oss

När du väljer att glampa hos Kloten Nature Resort, väntar en upplevelse fylld med komfort och naturupplevelser. Våra tält är inte bara ditt boende utan en del av din upplevelse. Varje tält är utrustat med en lyxig dubbelsäng, komplett med hotellstandard på sängkläder. För familjer som reser med barn ordnar vi en mysig sovplats på golvet för upp till två barn under tolv år, inklusive täcken och kuddar. Vill du ta med dig hunden? Inga problem. Hos oss är även våra fyrbenta vänner välkomna.

För att göra din vistelse ännu mer bekväm tillhandahåller vi handdukar och ett privat utedass med tvål och rinnande vatten. Du har även myggnät i tältet. Måltiderna är en central del av glampingupplevelsen hos oss. Du kommer att njuta av en utsökt trerätters middag din första kväll, följt av frukost, lunch och middag nästa dag, och avsluta med en frukost den tredje dagen.

Äventyret väntar också utanför tältduken. Vi erbjuder en introduktion till området, en egen kanot och flytvästar för att utforska de närliggande vattnen. En hängmatta väntar på dig för avkopplande stunder i naturen. När du anländer är ditt tält redan mysigt förberett, med ljus och tändstickor redo för att skapa en magisk atmosfär. För kyligare kvällar finns ved, en yxa och en kamin i tältet, samt eldplatser för den äkta lägereldskänslan.

Vi har inte glömt de små detaljerna som gör stor skillnad. I ditt tält finns färskvatten, fri tillgång till te och kaffe, samt allt du behöver av bestick, glas och tallrikar. Och på avresedagen har du tillgång till dusch och bastu för att avsluta din glampingupplevelse på bästa sätt. Hos Kloten Nature Resort är varje aspekt av din vistelse genomtänkt för att skapa en oförglömlig och bekväm naturupplevelse.

När du bokar Kloten Lakeside Camp får du följande inkluderat:

● Ett rymligt tält med en skön dubbelsäng, extrasängar för barn och helpension.
● Stort trädäck utanför tältet där du kan sitta och se på solnedgången.
● Egen kamin i tältet och egen eldstad utanför om du vill grilla.
● Frukost, lunch och trerätters middag varje dag i en korg som levereras till dig via båt.
● Inga grannar i närheten.
● Egen strandremsa att koppla av på.
● Möjligheter till underbara naturupplevelser.
● Tillgång till bokning av vår SPA-avdelning med bastu och badtunna.

● Tillgång till Kloten Nature Resort restaurang.
● Ett flertal aktiviteter som du kan boka separat.

Glamping eller camping?

Har du alltid gillat att campa? Eller är du inte alls en fan av camping enbart för att du tycker det är för trångt att sova i ett litet tält på hårt underlag, göra upp eld i skogen och inte ens ha tillgång till faciliteter som toalett och så vidare? Oavsett om du är en van campare eller aldrig testat det förut så kan vi lova att glamping i Dalarna kommer att ge dig den bästa kombinationen av naturupplevelse och lyx. Hos oss kan du boka bästa glamping i Sverige till ett bra pris och få ut bästa möjliga för pengarna. Glampa med din käresta, din bästa vän, familjen eller upplev tystnaden och naturen helt på egen hand. Du får känslan av camping, bara till en betydligt högre bekvämlighet.

Utforska omgivningarna under din vistelse

Under tiden du glampar finns det en mängd olika aktiviteter som gör din vistelse berikande och kul. Varför inte utforska sjön Långvattnets olika stränder med kanot? Eller ta en längre dagstur och kika på närliggande orter i Dalarna, Bergslagen och Västmanland. Glamping behöver inte bara innebära att stanna i ditt tält även om du självklart kan göra det också.

Pris för glamping

För glamping i Dalarna hos oss, med helpension, får du allt vi redan nämnt och mycket mer för ett pris på

2 vuxna i två nätter 9,500 kr för två nätter

Du kan även ta med dig barn under 12 år med dig kostar det 900 kr/2 nätter

2 vuxna i tre nätter 11,800 kr

Barn under 12 år 1600 kr /barn

2 vuxna i fyra nätter 13,900 kr

Barn under 12 år 2,000 kr

Priserna är för helpension, exklusive alkoholhaltiga drycker som du medtar själv.

Barn ska vara under 12 år och det får plats med 2 barn/tält.

Hund kan medtas, men glöm inte att informera om detta vid bokning.

För en optimal upplevelse och avkoppling rekommenderar vi att ni stannar minst tre nätter.

För bokning, kontakta oss direkt på telefon 0580 88 300