pexels-pavel-danilyuk-6667908.jpg

Jullov
i Kloten

Skippa julstressen och fokusera på varandra istället!
Mys i egen stuga, ät gott i vår restaurang och njut av kvalitetstid med familjen och roliga aktiviteter utomhus. 

Den bästa julklappen är tid tillsammans, så hyr en stuga där hela familjen kan ses & fira jul. Till oss behöver ni inte åka långt för att njuta av vårt vinterparadis, vår vackra stugby finner ni endast 2 timmar från Stockholm. Våra rymliga stugor i olika storlekar är perfekta för hela familjen, eller varför inte hyra flera och samla vännerna och hela släkten till jul?

Stuga 628x1200.jpg

Låt oss skämma bort er i vår restaurang!  

På juldagen har vi öppet i restaurangen och serverar våra populära surdegspizzor med inspiration från Italien. Restaurangen är tyvärr stängd på julafton, då får ni mysa tillsammans i egen stuga med fullutrustat kök. När ni sedan är trötta efter julstöket är ni varmt välkomna in till vår restaurang på juldagen. Det blir en kväll med god mat & dryck, en trevlig julstämning och en av de finaste utsikterna över Långvattnet. Ett trevligt avbrott från all julmat helt enkelt! 

(Vi har fullständiga alkoholrättigheter)

Njut av friluftslivet precis utanför stugan!

Spendera vinterdagarna på längdskidsspåren som går precis utanför stugan, ute på sjön med skridskor eller fiske, med frostiga promenader i vår vackra natur, med spel i vårt aktivitetsrum eller värm er i bastun & badtunnan nere vid sjön. Upptäck naturen i södra dalarna, hit åker ni i egen bil och bor tryggt i egen fullutrustad stuga i magisk natur. 

pexels-yan-krukov-6617714.jpg