Kick off & team building

Vi har aktiviteterna för er som vill hitta på något kul och samtidigt lära känna varandra bättre eller för er som bara vill koppla av och ta det lugnt efter en lång arbetsdag. 

Tillsammans på Top

Teambuilding i äventyrsbanan

Låt er peppas och öva er kommunikation och samarbete hos våra vänner på Kloten lägrets äventyrsbana.

Programmet kan genomföras med antingen en helt ny sammansatt grupp, där man vill ha en bra start tillsammans och lära känna varandra bättre. Eller med befintliga arbetsgrupper, där spelreglerna och målen redan är satta, men samarbetet på vägen dit behöver förbättras. Vi varvar korta teorier med roliga samarbetsövningar, tillitstest i höghöjdsbanan och gruppdiskussion både utomhus och inomhus.
Tidsåtgång: Från 2,5 timme till längre upplägg

Koppla av i vår bastu & badtunna vid sjön

Avsluta mötet vid vår badtunna med vedeldad bastu som är vackert belägen nere vid sjön Långvattnet. Här kan ni ta det lugnt och koppla av i badtunnan och bastun och sedan svalka er med ett dopp i sjön. Möten häruppe blir både kreativa och effektiva.

thumbnail_IMG_5941.jpg
DSC_8314.jpg

Dröm er till England för en kväll

Ta er afterwork till nästa nivå och hyr er alldeles egna engelska pub för en kväll! I vår charmiga  pub i äkta engelsk känsla kan ni avnjuta både cider, öl, drinkar & lättare tilltugg med er privata bartender. 

Naturen som skafferi

Boka in en vandring för er som är matintresserade och vill utvidga dina kunskaper. Det finns mycket gott och användbart naturen. Visste du om att det finns ogräs som går att äta och vilda växter som sätter piff på middagen? Vi bjuder på inspiration, ett par goda smakprov och bra tips under er promenad i vår vackra skog.

Berry Pajer

Fann ni något av intresse för just er kick off eller möte?

Vi är alltid öppna för att skräddarsy er upplevelse så att den passar just er. Något av ovan som ni är intresserade av? Prata med oss så löser vi det!