top of page
pexels-kaboompics-com-6357_edited.jpg

Konferens på Kloten
Nature Resort

Vi erbjuder helhetslösningen anpassad till ert behov

En konferens eller kick off med kollegorna blir en efterlängtad återstart efter lång tid av distansarbete och digitala möten. Vi erbjuder inspirerande och vackra miljöer både ute och inne i Bergslagens vackra natur där rekreation och avkoppling möter festligheter och kreativa aktiviteter. Hitta tillbaka till varandra och boka er dags eller övernattnings möte hos oss!

pexels-thiago-japyassu-1563604.jpg

In the woods- utomhus konferens

Möts utomhus – byt fyra väggar mot mossbeklädd vacker skog för att hitta ny inspiration. Här har ni full tillgång till el och andra förnödenheter för att kunna hålla en modern konferens ute i naturen, men med en vackrare vy.

DSC_8336.jpg

By the lake- utomhus konferens

Konferensmöjlighet som följer säsongens växlingar och erbjuder en naturskön konferenslokal med vacker fågelsång på köpet. Här har ni ej tillgång till el, men ni har istället en vacker undanskymd udde mitt i vackra Långvattnet.

DSC_4197.jpg

Konferenslokal i vår huvudbyggnad

Möts i inspirerande miljöer och kombinera med ett walk and talk i Bergslagens vackra natur. I vår huvudbyggnad finns flera rymliga och avskilda lokaler i olika storlekar som vi enkelt kan anpassa utefter ert behov. 

Offertförfrågan
Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar någon vårt team dig inom kort.  Har du några frågor kan du kontakta oss på 0580- 883 00 eller maila info@klotenresort.se
arrow&v
arrow&v

Tack för din förfrågan, vi återkommer till dig så snart vi kan!

fästpunkt offert
bottom of page