top of page
Saker att göra i Kloten
Kontakta oss för att boka!
Kloten lägrets äventyrsbana

En fartfylld och äventyrlig heldags- aktivitet som sker både högt och lågt. På marken får gruppen träna sitt teamwork när ni ska lösa uppgifter och ta er igenom olika hinder. I luften möts ni av en höghöjdsbana där man får testa sin självtillit och balans. Pris: 375 kr per person, barn 275 kr födda 2012 eller senare. (obs, minst 4 betalande personer) 

Guidade nattpaddlingsturer

I samarbete med Nordic Discovery kan vi erbjuda guidade nattpaddlingsturer genom ett av Sveriges vargrevir. Ni kommer paddla i kanoter eller kajaker på lugnt vatten under stjärnhimlen, göra ett strandhugg på en ö där vildmarskpicknick serveras, lyssna till en kunnig och erfaren viltspårare som berättar om de vilda djuren i skogen och sova i tält längs vattenkanten med chans att höra vargarnas yl. Pris- 2100 kr per person. 

Guidade vandrings & cykelturer

Precis som det låter kan ni även hyra en guide och i små grupper vandra och cykla genom ett av Sveriges största naturreservat, Malingsbo-Kloten. Turerna börjar och slutar i Kloten hos Nordic Discovery. Vandra eller cykla i 8 timmar genom Klotens vilda och orörda natur, ät vildmarkspicknick med ingredienser från skogen och lyssna till en professionell guide. Pris 1250 kr per person för en cykel eller vandringstur. 

SHA_0130.png
pexels-harrison-haines-7615952.jpg
joseph-pearson-Uj749Jv6Otw-unsplash.jpg
bottom of page