Möten & Konferens

Möten gör stegen lätta!

Konferens och möten i en avslappnad miljö med kreativa lösningar.
Hos oss finns 99 enkelrum (177 bäddar) i sjönära timmerstugor. Låt dig inspireras i våra konferenslokaler både inomhus och ute i naturen.

Vad sägs om ett harmoniskt och kreativt möte i vår konferenslokal i skogsgläntan – In the Woods. Varva ner i bastu & badtunna med utsikt över Långvattnet och avsluta dagen med en tre rätters middag i vår restaurang för att därefter avsluta kvällen i vår engelska pub?

Vi skräddarsyr våra möten och events så att de passar just er. Kontakta oss med dina önskemål, så lämnar vi gärna förslag och offert.

KONFERENS och MÖTEN

I Kloten befinner ni er i en miljö endast omgiven av natur – de som upplevt Malingsbo-Klotens fina natur på hösten vet vilken kraft man får av en ”walk-and-talk” på skogsstigarna.

Behöver ni energi och nya idéer? Kanske är det just en långsam kanotfärd på Långvattnet, omgiven av skog och åter skog, det som sätter fart på kreativiteten. Vi är stolta över vår svenska oas och vi ser er gärna som gäst!

I VÅR KONFERENS INGÅR FÖLJANDE

  • Ni bor i våra nyrenoverade stugor i enkelrum med 3 personer/stuga, allrum, kök och badrum
  • Logi i enkelrum 1 natt
  • Konferensrum med all utrustning ni behöver
  • Fm-fika med bulle och energishot
  • Lunch – serveras i restaurangen eller varför inte ta en promenad, till någon av våra väl utvalda platser i skogen, där vår kock väntar på er?
  • Em-fika med hemmagjord paj
  • 3-rätters middag på kvällen
  • Tillgång till vår vedbastu och badtunna vid sjön – med kallbad i sjön året runt för den som önskar!

Kontakta oss för prisförslag

Tel: 0580-883 00

Mail: 

 

Offertförfrågan

Inomhus

Konferenslokal i vår huvudbyggnad

Allt börjar med ett bra möte. Möts i inspirerande miljöer, ät gott i vår restaurang och kombinera med ett walk and talk i vacker natur. Vi har flera olika konferenslokaler i olika storlekar som vi enkelt kan anpassa utifrån ert behov. Bekvämt & smidigt helt enkelt, precis som en konferens ska vara!

Offertförfrågan

utomhus

By the lake

Konferensmöjlighet som följer säsongens växlingar och erbjuder en naturskön konferenslokal med vacker fågelsång på köpet. Här har ni ej tillgång till el, men ni har istället en vacker undanskymd udde mitt i vackra Långvattnet.

Offertförfrågan

utomhus

In the woods

Ett oförglömligt möte! Byt ut fyra väggar mot mossbeklädd vacker skog för att hitta ny inspiration. Ett utomhusmöte är ett tryggt och uppfriskande sätt att mötas på och den friska luften lockar till både nytänk och kreativtet. 

Ni har även tillgång till el, TV & Internet

Även mitt i naturen, har ni tillgång till videokonferens för de som inte har möjlighet att deltaga fysiskt. Ett tryggt och smidigt sätt att träffas!

Offertförfrågan