Aktiviteter

Längdskidor

Under vinterhalvåret, då snön tillåter, har vi 1 km och 2,5 km elljusspår öppna och spårade för längdskidor.

Skridskor

Skridskor på Långvattnets naturis? Välkommen att åka på våra sjöisbanor. När isen ligger på Långvattnet erbjuder vi härliga dagar på spegelblanka plogade skridskobanor. Tänk dock på att åkning sker på egen risk.

Cykling

Vi är stolta över att vara en del av Bergslagen cycling. På Bergslagen cyclings egna hemsida finner ni alla kartor och information om leder som finns i Kloten området och även runtomkring.

Vandring

I Malingsbo-Klotens naturreservat finns totalt 140 km vandringsleder genom slingriga stigar, förbi orörda vattendrag och alla leder har flertalet grillplatser.
Vi hjälper er mer än gärna med tips och förslag kring din vandring!

Upplev Djur och Natur

Kloten Nature Resort är, tack vare de stora skogarna runt oss, även ett naturligt habitat för de vilda djuren.

PRESENTKORT

Att ge upplevelser som gåvor har blivit allt mer populärt på senare år, och det är inte svårt att förstå varför. Istället för att ge traditionella presenter erbjuder upplevelser möjligheten att skapa minnen och ge uppskattade stunder av glädje och spänning.

Hyr kanot, båt & SUP

Letar du efter en rolig och avslappnad aktivitet?
Hyr kanot, båt eller sup och njut av lugnet på sjön.

Hos oss finns både kanoter, SUP boards och båtar med eller utan motor att hyra. Hyr en båt till fisketuren, ta med er lite fika och paddla till en ö eller bara njut av lugnet på sjön. För att boka, kontakta oss i receptionen antingen på mail eller via telefon. Kontakta oss gärna redan vid stugbokning. De går även att hyra av gäster som inte bor på resorten.

PASSA PÅ ATT BESÖKA

Letar ni efter något att göra utöver de aktiviteter vi har hos oss på resorten? Då har ni hittat rätt! Här har vi listat upp lite tips på fina ställen att besöka och saker att uppleva i vår närhet. Bor ni hos oss en längre tid kanske ni vill ta en dagsutflykt till någon av våra närliggande städer?

Här finns något för både den matintresserade och aktiva familjen som vill testa något nytt!