top of page

Mysig resturang i Bergslagen

Ät och drick gott i
mysig miljö i Bergslagen

Boka en härlig weekend med både god mat och roliga aktiviteter

Äntligen öppnar vi vår alldeles egna restaurang här på Kloten Nature Resort. Till oss behöver ni inte resa långt för att sova och äta gott. Med bara två timmar från Stockholm möts du av ett harmoniskt paradis. Här hos oss, mitt i Bergslagens djupa skogar, kan ni avnjuta allt från en tre rätters middag och italiensk surdegspizza till temakvällar med räkfrossa och grillafton, för både stora och små sällskap, alla är välkomna!

Pizza Margherita

Njut av surdegspizzor inspirerade från Italien.

Välkomna till Bergslagens alldeles egna Italien! Ni behöver numer inte resa långt för att mötas av en fläkt från Italiens välkända kök. Precis som i italien tillverkar vi våra surdegs pizzor med kärlek och italienska råvaror. Vi använder bland annat Fior di latte som är en italiensk mozarella som tillverkas på svensk mjölk i Sverige och tomatsåsen gör vi på DOP märkta San Marzano tomater som endast får odlas i vulkanisk jord vid Vesuvius sluttningar i Italien. Välkomna för att smaka vårt hantverk ni med!

Mysig två-rätters middag

Det finns möjlighet att besöka vår restaurang för en två rätters middag. Vi tar emot gäster som har bokat bord, så kontakta oss för att boka er middag!

Middagen är förutbestämd, men ni får välja mellan en fisk, kött eller vegetariskt rätt. Meddela vid bokning om ni har någon specialkost! 

Välkomna upp och njut av utsikten, den trevliga stämningen och utsökt mat. Boka er två rätters middag nu för 360 SEK / person. Vill ni även lägga till en efterrätt så hör med oss innan så fixar vi det!

vin Skål
pexels-terje-sollie-566344.jpg

Temakvällar & evenemang

Ibland festar vi till det lite extra och kör roliga temakvällar eller speciella evenemang i vår restaurang! Under dessa dagar har den övriga restaurangen stängt, och vi serverar endast det som står på den menyn för den kvällen. 

Läs mer om våra kommande evenmang i restaurangen just nu!

Är ni ett sällskap som vill boka en middag eller lokal & mat för ett kalas eller ett event?

Ska du anordna en fest, bröllop, konferens eller kalas och behöver en trevlig lokal?  Vi är alltid öppna efter att skräddarsy eller anpassa våra tillställningar utefter era önskemål. Hos oss finns det oändligt många möjligheter till vad ni kan hitta på för att få ett sånt lyckat event som möjligt. 

Vi fixar allt från middagar ute i naturen, utomhus grillade luncher, middagar i vår restaurang eller pub, utkörning av mat till fiskesjöar till kalas, event, bröllop och fester. Vi har flertalet lokaler i byggnaden vi kan hyra ut, både vanliga lokaler samt en engelsk pub. Låter det intressant? Kontakta gärna oss och kom med en förfrågan. Vi brukar lösa det mesta! 

DSC_8314.jpg

Hyr en engelsk pub för en kväll!

Väl gömd i Bergslagens skogar finner ni denna mysiga engelska pub som ni kan hyra för ert kalas, kompisträff, möte, AW eller fest! 

Med egen bartender, god dryck och trevligt sällskap blir det fort en kväll att minnas!

Läs mer här.

bottom of page