Hyra stuga i Malingsbo-Kloten Naturvårdsområde
Kloten Nature Resort
En del av Dalarna – Västmanland och Örebro Län

Oförglömlig upplevelse

Få en oförglömlig upplevelse när du hyr stuga i Mellansveriges Treriksröset – året runt!
Dalarna – Västmanland – Örebro Län

Önskar du hyra stuga i någon av ovan län? Utforska Kloten Nature Resort, på gränsen mellan Dalarna, Bergslagen och Västmanland!

I Bergslagen, Västmanland och Sveriges svenskaste landskap Dalarna, hittar ni en anläggning med närhet till Mellansveriges större orter. Här finner du en vacker natur, man aldrig tröttnar på oavsett tid på året. Många familjer kommer hit för att
utforska orten och naturen, men det är även möjligt att boka möten och konferens för företag och samtidigt bo i våra fina stugor.

Att hyra stuga i Dalarnas södra spets är mer än bara övernattning, det är en chans att uppleva den svenska naturen och få en oförglömlig ledighet med familj eller kompisar.

Stugor att hyra i ”Mellansveriges Treriksröset ” året runt!

Dalarna brukar benämnas som Sveriges svenskaste landskap, med konst, kultur och natur man aldrig tröttnar på oavsett tid på året. Många familjer kommer hit för att utforska orter och natur, men det är även möjligt att boka möten och konferens för företag och samtidigt bo i våra fina stugor.

Möjlighet till berikande konferenser både ute och inne

Vill du kombinera inspirerande möten med en naturupplevelse i världsklass? Upptäck vår utomhuskonferens och tillbringa hela dagen med dina arbetskamrater ute i vår vackra skogsglänta eller nere vid vattnet med tälttak, full tillgång till wifi och komplett utrustning? Och som grädde på moset kommer vår duktiga kock ner och lagar god mat direkt på plats. Under den kyliga årstiden och för er som hellre föredrar en inomhuskonferens har vi två rum i centralbyggnaden som rymmer 50 respektive 20 personer.

Hyr din stuga i Dalarna under sommaren

Känner du för att hyra stuga i Dalarna under sommaren 2024 för en oförglömlig semester med familjen eller med kompisar? Upplev ljusa nätter, vandringar i grönskande natur och trevliga dagsutflykter. Du kan likväl hyra en stuga i Dalarna under en weekend, som du kan hyra stuga under midsommar. Önskar du ett alternativ till stuguthyrning, finns vår fantastiska glamping som garanterat blir en upplevelse utöver det vanliga.

Ett vinterbesök piggar upp

En stuga att hyra i Dalarna under vintern erbjuder istället snöklädda landskap och möjligheter till skidåkning och mysiga kvällar framför brasan. Dessutom är närheten till Bergslagen och Västmanland perfekt om du vill uppleva fler svenska landskap.

Hyr en stuga i Dalarna och upptäck Bergslagen och Västmanland samtidigt

Önskar du hyra stuga nära Västmanland eller Bergslagen? Utforska mer än bara Dalarna när du är här. Kloten Nature Resort ligger alldeles på gränsen till Bergslagen och Västmanland så du får chansen att uppleva ännu fler äventyr under din vistelse.

Skruva upp mysfaktorn i våra rymliga stugor

Våra stugor i Dalarna är designade för att ge dig en bekymmersfri och bekväm vistelse. Varje stuga är fullt utrustad med allt du kan tänkas behöva, från köksporslin till bekväma sängar, för att säkerställa att du känner dig som hemma. Vi erbjuder olika storlekar på 30 stugor för att passa alla behov, från den mysiga 52 kvm stugan med 5 sovplatser till vår rymliga 114 kvm stuga som rymmer upp till 9 personer. Alla stugor är timmerstugor så de ska vara lika sköna att bo i på vintern som på sommaren.

I våra stugor i Dalarna finner ni sovrum som är noggrant planerade för komfort och avkoppling. Välj mellan enkelsängar, våningssängar och dubbelsängar som kan skjutas isär för flexibilitet. Köken är välutrustade med moderna bekvämligheter som mikrougn, stor spis med 4 plattor ugn, samt rymlig frys och kyl. Allt du behöver för att laga och njuta av måltider finns tillgängligt, inklusive kaffebryggare och ett brett utbud av köksredskap.

Varje stuga har en dusch och WC, och för att göra din vistelse ännu mer bekväm ingår städning i priset. Även om sängkläder och handdukar inte ingår som standard, erbjuder vi ett sänglinnepaket där allt detta ingår, och vi bäddar dessutom sängarna åt dig. Om du skulle glömma något hemma finns det möjlighet att komplettera eller hyra det du behöver i receptionen.

För dig som söker extra mysfaktor finns tre stora stugor med en härlig braskamin i varje, perfekt för kyliga kvällar. Ved kan köpas till så att allt är redo vid ankomst. Och för att hålla dig uppkopplad under din vistelse erbjuder vi gratis wifi i alla stugor. Våra
stugor i Dalarna är mer än bara en plats att bo – de är en plats för avkoppling, äventyr och oförglömliga minnen.

Besök vår Restaurang LAV

Du är självklart också välkommen till vår fina restaurang LAV när du vill sätta dig till dukat bord, oavsett om du vill äta frukost, lunch, pizza eller trerätters middag. Vi tar emot både små och större sällskap.

5-bäddsstuga

Stuga  på 52kvm med 5 sovplatser.

Stugan har 1 rum med våningssäng, 1 enkelrum och ett rum med två enkelsängar som kan skjutas ihop till dubbelsäng.

Köket har mikrougn, stor spis med 4 plattor, ugn och frys och kyl. Köket är fullt utrustad med köksporslin, kaffebryggare, grytor och allt annat ni behöver.

Dusch med WC

Fri parkering
4 ladd stationer för elbil
Flertalet stugor djurvänliga
5-bädd har timrade altaner med utemöbler
Möjlighet att låna klotgrill till stugan
Fri Wifi
Städning ingår
Boka vår sänglinnepaket där sängkläder och handduk ingår, så du får sängen bäddad vid ankomst
Rökfritt i alla stugor

Pris inkl moms: 1850 kr/natten
Eller boka en hel vecka och vi drar av 100:-/natt på priset.

6-bäddsstuga

Stuga på 56kvm med 6 sovplatser.

Stugan har två rum med våningssängar och ett rum med dubbelsäng som kan skjutas isär till 2 enkelsänger

Köket har mikrougn, stor spis med 4 plattor, ugn och frys och kyl. Köket är fullt utrustad med köksporslin, kaffebryggare, grytor och allt annat ni behöver

Dusch med WC

Fri parkering
4 ladd stationer för elbil
Flertalet stugor djurvänliga
6-bädd har timrade altaner med utemöbler
Möjlighet att låna klotgrill till stugan
Fri Wifi
Städning ingår
Boka vår sänglinnepaket där sängkläder och handduk ingår, så du får sängen bäddad vid ankomst
Rökfritt i alla stugor

Pris inkl moms: 1980 kr/natten
Eller boka en hel vecka och vi drar av 100:-/natt på priset

9-bäddsstuga

Stuga på 114kvm med 9 sovplatser.

Stugan har 3 enkelrum, 2 rum med dubbelsäng och ett rum med en våningssäng.

En härlig braskamin, det går att köpa till ved så det finns vid ankomst.

Köket har mikrougn, stor spis med 4 plattor, ugn och stor frys och kyl. Köket är fullt utrustad med köksporslin, kaffebryggare, grytor och allt annat ni behöver.

2 badrum

Fri parkering
4 ladd stationer för elbil
Flertalet stugor djurvänliga
9-bädds stugorna har egen uteplats med utemöbler
Möjlighet att låna klotgrill till stugan
Fri Wifi
Städning ingår
Boka vår sänglinnepaket där sängkläder och handduk ingår, så du får sängen bäddad vid ankomst
Rökfritt i alla stugor

Pris inkl moms: 2650 kr/natt
Eller boka en hel vecka och vi drar av 100:-/natten på priset.

Hundvänliga stugor för dig som vill resa med hund

Hos oss erbjuder vi stugor som är hundvänliga så din hund också får följa med på er semester. Våra stugor ligger mitt i naturen vilket gör det till den perfekta semestern för hunden.

Kontakta oss innan bokningen för att se till att det finns hundvänliga rum lediga till er vistelse. 

Ta med dig din pälskling - hundvänliga stugor i Kloten Nature Resort

Hyra stuga i Dalarna med hund kunde inte vara enklare! Letar du efter ett boende som har plats för hela familjen, inklusive dina fyrbenta vänner? Våra stugor i Dalarna samt vår glamping välkomnar dig med hund och är designade för att ge komfort och glädje för alla. Glöm inte att kontakta oss om du reser med hund så vi kan förbereda stugan innan du kommer med din pälskling.

De bästa stugorna mitt i Malingsbo-Kloten naturvårdsområde!

Hyra stuga i Dalarna med hund kunde inte vara enklare! Letar du efter ett boende som har plats för hela familjen, inklusive dina fyrbenta vänner? Våra stugor i Dalarna samt vår glamping välkomnar dig med hund och är designade för att ge komfort och glädje för alla. Glöm inte att kontakta oss om du reser med hund så vi kan förbereda stugan innan du kommer med din pälskling.

Testa många trevliga aktiviteter på Kloten Nature Resort

Aktiviteter är det gott om hos oss på Kloten Nature Resort. Från stugan till naturen och vattnet är det bara ett kliv bort. Vi erbjuder även cykeluthyrning.

  • Vandra eller cykla på de olika lederna, bland annat Bergslagsleden.
  • Testa grabble på olika grusvägar och susa fram med cykeln. En aktivitet som passar alla.
  • Åk långfärdsskridskor på den plogade sjön under vintern och upplev Dalarna från vattnet.
  • Ta en skidtur i spåren i skogen och ta med matsäck och varm choklad.
  • Bada bastu eller koppla av i en av våra badtunnor och njut av den friska luften och tystnaden.
  • Ta kanoten och paddla ut till en av många små öar som ligger belägna i sjön.

När du vill ha tillgång till vattnet

Att hyra stuga i vår vackra natur är en dröm för många. Våra stugor erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över sjön Långvattnet, utan också direkt tillgång till vattenaktiviteter som kanotpaddling, fiske och morgondopp.

Upptäck även det vackra sjölandskapet runt omkring och hitta en plats alldeles för dig själv. Föreställ dig att starta dagen med en lugn stund vid vattnet där endast naturens egna ljud hörs. Eftersom Långvattnet har flera fina stränder så är det bara att välja och vraka. Sjön mäter cirka 100 meter i bredd och har små öar här och där.

Få en oförglömlig upplevelse när du hyr stuga i Mellansveriges Treriksröset

En vistelse hos oss på Kloten Nature Resort kommer bli mer än vad du förväntat dig. Du befinner dig mitt i södra Dalarna, i Örebro och Västmanlands Län omgärdad av skog och vattendrag.

Vare sig du söker en stuga att hyra över en weekend eller en längre vistelse, har vi det perfekta alternativet för dig. Besök vår hemsida för att se vårt fullständiga utbud av stugor i Dalarna att hyra.

Boende i stuga

Våra nyrenoverade timmerstugor, passar bra för såväl hela familjen, kompisgänget eller kollegorna. Ni bor nära vatten och mitt i naturen. Stugorna är fullt utrustade med allt ni kan tänkas behöva, städade och klara för en bekväm vistelse.

Boka stuga